65DaysOfStatic :: 8 september 2007, Mjam Festival, Evelette

65DaysOfStatic, 8 september 2007, Mjam Festival, Evelette

"We zijn gevraagd, dus spelen we". Twaalf uur rijden had 65DaysOfStatic er voor over om te headlinen op het piepkleine Mjam-festival in het Waalse Evelette. Een voorschoot groot is het festival maar, maar de plaatselijke jeugd reageert met veel enthousiasme en herkenningsapplaus op de nummers van de groep. Die is nochtans net dat tikje minder op dreef dan gewoonlijk, maar nog steeds blaast afsluiter "These Things You Can’t Unlearn" het festivalterrein schoon met zijn loeiend gitaargeweld.

In The CameraEye van onze man: Gitarist Joe Fro en drummer Robb in volle actie.

http://www.65daysofstatic.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =