Metal Molly op Brussel-Vlaams De Luxe :: 25 april 2006, AB Club

Metal Molly op Brussel Vlaams De Luxe, 25 april 2006, AB-Club

Toen het werd aangekondigd, sloeg het nieuws in als een bom: deze zomer komt er een reünietournee van Metal Molly. De groep rond Pascal Deweze (Sukilove), Allan Muller (Satellite City) en Gino Geudens splitte oorspronkelijk in 1996, maar maakte al een eerste comeback in 2000. Nu is het trio dus opnieuw samen voor een clubconcert in mei en vervolgens een handvol festivaloptredens.
Dinsdagavond trad de groep voor het eerst terug in de openbaarheid bij de opnames van Brussel Vlaams De Luxe. En explosief was de half uur durende set wel met krakers als “Happiness”, “Suncomfort International” en het onvermijdelijke “Orange”. Metal Molly is terug en dat is goed.

 

In The CameraEye van onze vrouw: Blij als een kind stonden Deweze en Muller voor het eerst in tijden nog eens samen op de planken en het spelplezier spatte er dan ook van af. .

www.metalmolly.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =