Rhâââ Lovely gaat Brits

Tijd om de tractor nog eens boven te halen, want de organisatie van Rhâââ Lovely laat weten dat het ook dit jaar weer van de partij is, en dat dit keer op 7 april en met een hele lading Britse bands. De affiche ziet er geweldig uit en heeft deze bands erop staan:

A Whisper In The Noise (VS), Arnaud Michniak (F), Audrey (ZW), Bracken (GB), Crippled Black Phoenix (GB), Frank Shinobi (B), K-branding (B), The Matt Elliott Foundation (GB) – DJ set, Milenasong (d), Part Chimp (GB), Pelican (US), Pentark (B), Rothko (GB), Yndi Halda (GB)

 

Het festival zal dit jaar zoals gewoonlijk twee podiums tellen en plaatsvinden in Cortil-Wodon, het weelderige kluitje aarde in de buurt van het gehucht Ferlemont te Namen. Laat het panikeren echter nog even achterwege: voor de minder goed georiënteerden onder ons heeft de organisatie een mooi kaartje op de site geplaatst.

Een ticket zal dit jaar €12 in voorverkoop en €14 aan de kassa kosten. Voor reservaties kan u altijd terecht op www.rhaaalovely.net of het telefoonnummer +32 498 612437.

 

http://www.rhaaalovely.net
http://www.rhaaalovely.net

recent

Zap Mama

25 april 2024De Roma, Borgerhout

Teddy Swims

25 april 2024Trix, Antwerpen

English Teacher :: This Could Be Texas

Muziek die in de rondte stuitert als een lading...

Keane

25 april 2024Koninklijk Circus, Brussel

"Wat een zaal! Hier zouden we wel een week...

Gaye su Akyol

24 april 2024De Roma, Borgerhout

verwant

Rhâââ Lovely Festival 2006 :: Variëren op één thema

Al enkele jaren ligt het Mekka van de Belgische...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in