Best Kept Secret bevestigt Khruangbin, DJ Shadow, Mura Masa en meer

Best Kept Secret heeft middels een podcast een verse lading namen gedropt. Tussen 12 en 14 juni geven o.a. DJ Shadow, Khruangbin, Mura Masa, Pip Blom en The Homesick present op het festivalterrein aan de Beekse Bergen. Headliners The Strokes, The National en Massive Attack zorgen voor de spreekwoordelijke kers op de taart.

Zo’n kleine 25 namen waren het, die de organisatie achter het Best Kept Secret Festival gisteravond in een podcast dropte: DJ Shadow – Hunee – Khruangbin – Mura Masa – Octavian – Hamilton Leithauser – KOKOKO! – Angel Bat Dawid – Barney Artist – Bradley Zero – Courtney Marie Andrews – Ela Minus – Eve Owen – Irreversible Entanglements – JFDR – MICH – Otim Alpha – Pip Blom – S10 – The Homesick – Waltzburg – WIES.

Best Kept Secret vindt plaats van 12 t/m 14 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf − 2 =