Good vibrations in ‘t Rivierenhof

Na kille weken van wind, regen en sneeuw komen er eindelijk wat zomerse good vibrations onze richting uit. Brian Wilson kondigt namelijk zijn terugkeer naar ons land aan, in het gezelschap van Beach Boys-broeders Al Jardine en Blondie Chaplin! Op woensdag 24 juni brengt hij een uniek repertoire van greatest hits tot leven in het feeërieke kader van het OLT Rivierenhof. Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 6 maart om 11u.

Hij is één van de meest gerespecteerde figuren in de populaire muziek en het creatieve brein achter een resem legendarische nummers uit de rockgeschiedenis. “Wouldn’t It Be Nice”, “God Only Knows”, “I Get Around”, “Don’t Worry Baby” en “California Girls” zijn slechts enkele nummers van de schijnbaar oneindige reeks tophits die Brian mee geschreven, geproduceerd en live gebracht heeft met zijn familieband The Beach Boys. Of het nu full albums waren of afzonderlijke tracks, of het solo was of in samenwerking met andere artiesten, Brian Wilson is nooit gestopt met het maken van geniale muziek. Zijn uitzonderlijk talent en indrukwekkende carrière werden in de loop der jaren o.a. bekroond met Grammy Awards, een Golden Globe Award en een introductie in de Rock and Roll Hall of Fame.

Alle info: www.oltrivierenhof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 2 =