Millionaire :: Can’t Stop the Noise

Tim Vanhamel liet verstaan dat na het meer introverte album Sciencing de boel weer wat losser mocht.  In zijn nieuwe single “Can’t Stop the Noise” maakt hij zijn punt duidelijk door zich als de enige ware erfgenaam van de Evil Superstars en de Disko Drunkards te tonen.

Alle ingrediënten van een goede Vanhamelsong zijn aanwezig: een moddervette groove van de baslijn, funky gitaarriedeltjes en zijn kenmerkende falset. Halverwege breekt het nummer even af en gaat Vanhamel over in een parlando die zo uit Boogie-Children-R-Us weggelopen zou kunnen zijn. Om daarna vrolijk verder te dreunen en uit te monden in een Led Zeppelineske gitaarsolo. Het geheime ingrediënt is de innerlijke Barry White-stem die zich altijd al ergens in de borst van Vanhamel moet hebben opgehouden. Zó hadden we hem nog nooit horen zingen.

De ronduit geweldige en geflipte clip maakt de gezonde waanzin compleet. Millionaire is back in full force. Laat die liveshows maar komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 3 =