Affiche Suikerrock compleet met Arsenal, Emma Bale en Dimitri Vegas & Like Mike

alt

De affiche van de Suikerrock mainstage is compleet na het toevoegen van zes nieuwe namen waaronder Dimitri Vegas & Like Mike, Arsenal en Emma Bale.

Op zaterdag komen Dimitri Vegas & Like Mike Suikerrock helemaal aan flarden knallen! De twee broers Dimitri & Michael Thivaios, geboren in Griekenland maar opgegroeid in België, zijn sinds hun debuut veertien jaar geleden immers niet gewoon groot, ze behoren tot het kruim van de dj-wereld. Dimitri Vegas & Like Mike zijn een heus merk geworden, een household name. Ze schreven de grote Tomorrowland hymnes en ze spelen er nu al voor de tiende keer als de keizers van de mainstage. En niet alleen in Boom worden ze verafgood, maar ook op de grootste festivals ter wereld, om nog maar te zwijgen van hun concepten ‘Bringing The Madness’ en ‘Garden of Madness’ die ze jaarlijks van Ibiza naar het Antwerpse Sportpaleis brengen en het daarmee een slordige vier keer vullen. De voorbije jaren telkens op nr.1 of 2 in de DJ Mag 100, makers van ontelbare hits, van soundtracks van films en videogames en ook residents in de grootste clubs ter wereld. U krijgt op zaterdag 27 juli een heuse party met Dimitri Vegas & Like Mike op Suikerrock 2019.

Arsena mag na Bazart het podium op. Op vrijdag 26 juli is dat. De Afrikaanse productie van hun laatste album ‘In the Rush of Shaking Shoulders’ sluipt gegarandeerd door in hun set. Hun unieke mix van wereldmuziek, elektronica en pop zorgt ervoor dat Arsenal al jaren aan de top van de Belgische muziekscene staat. De lijst met hits en klassiekers lijkt oneindig: ‘Mr. Doorman’, ‘Lotuk’, ‘Estupendo’, ‘Saudade Pt.2’ of recenter werk zoals ‘Melvin’, ‘Black Mountain (Beautiful Love)’ en ‘Amplify’. De Ancienne Belgique en de Lotto Arena mogen ze inmiddels ‘thuis’ noemen en ook van de heilige wei van Werchter kennen ze ondertussen elk sprietje gras.

Emma Bale, inmiddels een kleine reuzin, wordt ook nog aan de line-up van vrijdag 26 juli toegevoegd. Dit jaar wordt ze 20 maar reeds vijf jaar geleden scoorde ze haar eerste hit met de Kodaline cover ‘All I Want’. Met Milow had ze ook al een eerste nummer één hit ‘Fortune cookie’. Tegenwoordig heeft Emma Bale echter haar schattige gitaarnummers achterwege gelaten en brengt nu de betere tropicalpop zoals ‘Curaçao’ en ‘Cut Loose’.

Verder wordt er nog Tiens r&b/soul talent met (inter)nationale allures aan zaterdag toegevoegd: MEDS opent het festival op zaterdag 27 juli. Ook op zondag wordt de line-up nog met twee namen versterkt: Metejoor die reeds voor Niels Destadsbader opende in het Sportpaleis, en Slongs die het ‘Dievanongs’ typetje vaarwel heeft gezegd en net een nieuw album uit heeft: ’#GOEGAAN’.

Daarmee ziet de line-up er zo uit:

Vrijdag 26 juli: Arsenal, Bazart, Tourist LeMC, Tom Odell, Emma Bale, Yves Paquet.
Zaterdag 27 juli: Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Zwangere Guy, SONS, Black Leather Jacket, MEDS.

Zondag 28 juli: Marco Borsato, Niels Destadsbader, Nielson, Slongs, Rob De Nijs, Metejoor.

Suikerrock vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van Tienen. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 10 =