Craig David komt naar Crammerock

Craig David, hét Britse R&B-icoon van de 90’s, komt naar Crammerock. Naast The Vaccines, Bazart, Goose en Black Box Revelation is hiermee alweer een grote naam bekend voor het festivalweekend van 6 en 7 september.

Drie weken geleden gaf Craig David nog een swingend zaaloptreden in de AB, maar in september komt de R&B-wereldster terug naar België, en wel voor een festivaloptreden op Stekense festivalgrond.

Voor Craig David moeten we even een rewind doen naar de jaren 90, de hoogtijdagen van de R&B. Toen scoorde hij megahits met “Rewind”, “7 Days”, “Rise and Fall” en “Insomnia”.

Op Crammerock komt hij langs met zijn TS5-project, waarbij hij de rol van dj, MC én zanger op zich neemt. Hij rijgt de dancefloorkillers aaneen en smijt er tegelijk live zijn eigen grootste hits tussen.

De afgelopen weken loste Crammerock al met mondjesmaat de eerste namen voor de 29ste editie van het festival: The Vaccines, Bazart, Black Box Revelation, Goose, Enter Shikari, Lil Kleine en Circa Waves. En nu dus ook R&B-ster Craig David.

Crammerock vindt plaats van op 6 en 7 september in Stekene. Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =