Rock Olmen strikt Therapy?, Sons en Whispering Sons

Rock Olmen heeft zijn affiche klaar en heeft kosten noch moeite gespaard om van dit festival weer iets moois te maken. Onder meer Therapy?, Sons, Whispering Sons en It It Anita maken er dit jaar het mooie weer.

Vorig jaar waren ze overtuigend als headliner op Genk On Stage. Dit jaar staat Therapy? helemaal bovenaan de affiche van het bescheiden Rock Olmen te blinken. De Noord-Ierse band rond Andy Cairns verzamelt ongetwijfeld een greatest hits set met meebrullers als ‘Nowhere’, ‘Die Laughing’, ‘Teethgrinder’, ‘Isolation’ en ‘Diane’.

Net onder Therapy? zijn het onze landgenoten van Sons die voor een stevige opwarmer zorgen. Ook Whispering Sons, één van Vlaanderens meest in het oog springende bands op dit moment, is van de partij met zijn donkere post-punk. Verder zijn ook Stijn van De Voorde, It It Anita, Josephine, Mooneye, Lysistrata, Fever Days en Nesqueek uitgenodigd op het jaarlijkse Olmense feest. De dj line-up voor donderdag 25 juli wordt pas later bekend gemaakt.

Rock Olmen vindt plaats op 25 en 26 juli in Olmen. Info en tickets: www.rockolmen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 3 =