Lokerse Feesten met Life Of Agony, Brutus en nog 8 nieuwkomers

Ook bij de Lokese Feesten zijn ze in een vrijgevige bui vandaag en lossen ze niet minder dan 10 nieuwe namen. Onder hen Roméo Elvis, Zwangere Guy, Trixie Whitley, SX, Brutus, Life Of Agony en Marky Ramone’s Blitzkrieg.

Met Tourist LeMC, Roméo Elvis (enige Vlaamse festivalshow) en Zwangere Guy worden de 3 populairste rappers van Vlaanderen, Wallonië en Brussel verenigd op donderdag 8 augustus. Trixie Whitley en SX vervoegen de eerder aangekondigde Christine And The Queens en Róisín Murphy voor een all-female line-up op woensdag 7 augustus. En de mainstage line-ups van de hardrock- en punkrockdag zijn compleet met de toevoeging van live-sensatie Alestorm, Monster Magnet, Life Of Agony, Brutus en Marky Ramone’s Blitzkrieg (de indoor line-ups voor deze dagen worden later bekendgemaakt).

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × twee =