Sting exclusief te zien op Gent Jazz

Maandag 8 juli belooft een hoogdag te worden op Gent Jazz Festival! Sting, de frontman van The Police, keert voor het eerst sinds jaren terug naar België voor een exclusieve show op Gent Jazz Festival!

Met zijn Europese tournee “My Songs” blikt hij terug op zijn omvangrijke carrière als zowel frontman van The Police, als solo-artiest. Fans kunnen zich verwachten aan alle hits, van “Englishman In New York” tot “Every Breath You Take” en van “Roxanne” naar “Message In A Bottle”, over “Fields Of Gold” naar “Shape Of My Heart” en veel meer.

Gent Jazz loopt van 28 juni t.e.m. 9 juli 2019 op de feeërieke Bijlokesite in Gent met o.a. Diana Krall, Gregory Porter en John Zorn. Alle info: www.gentjazz.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 1 =