21 Bijkomende namen voor Eurosonic

ESNS (Eurosonic Noorderslag) heeft zopas 21 nieuwe namen aangekondigd voor zijn komende editie. Onder meer Hilary Woods (ie), Nova Twins (gb), Sons (be) en The Holy (fi) geven er present.

Ook 5K HD (at), Bülow (de), Die Wilde Jagd (de), Haerts (de), Iris Gold (dk), Kompromat (fr), Lafawndah (fr), Nova Materia (fr), Octavian (gb), Solo Ansamblis (lt), Une Misère (is), Violetta Zironi (it), ViVii (se) en Vulpynes (ie) zijn in januari in Groningen te zien. In samenwerking met de European Broadcasting Union kondigt ESNS ook Girl In Red (no), Hellwana (cz) and Lion (gb) aan.

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Het festival vindt plaats van 16 t/m 19 januari 2019 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + 13 =