John Hiatt strijkt neer op Blues Peer

Blues Peer kan voor zijn 33ste editie uitpakken met niemand minder dan John Hiatt. Ook de komst van Kenny neal werd bevestigd door de festivalorganisatie.

Wie herinnert zich het feest nog in 2007 op de weide van Blues Peer waarin John Hiatt schitterde met songs als “Georgia Ray”, “Lipstick Sunset” en “Have A Little Faith In Me”. Op zondag 15 juli kunnen we opnieuw samen met de grootmeester genieten! Hij kan putten uit zijn meer dan 40 jaar muziekervaring en inmiddels al 22 albums! Voor deze show laat hij zich begeleiden door The Goners, ditmaal mèt de originele goner “slide-grootmeester” Sonny Landreth. Sonny Landreth is bij Blues Peer ondertussen al kind aan huis. Hij bezorgde in 2004 en in 2014 met zijn eigen band menig kippevelmoment.

Eén van de meest uitgesproken voorstanders van de Baton Rouge Swamp Blues is beslist Kenny Neal (USA). Als 13-jarige knaap speelde hij al in zijn vaders band en op zijn 17de werd hij bassist bij Buddy Guy! Op zaterdag 14 juli zal hij opnieuw begeesteren met zijn aangename zang en typisch gitaarspel.

De 33ste editie van het Blues Peer festival heeft plaats op 13, 14 en 15 juli. Info en tickets: www.bluesfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + vier =