John Bramwell :: From The Shore

Frontmannen die een zijstap nemen en het solo wagen, niets nieuws onder de zon. Als John Bramwell van I Am Kloot zijn gewicht achter een eigen album zet, is onze interesse echter gewekt.

Het is nochtans niet Bramwells eerste solovlucht: voor het ontstaan van I Am Kloot bracht hij materiaal uit onder de naam Johnny Dangerously. Zoek bijvoorbeeld maar de 12 inch vinyl EP You, Me and the Alarm Clock van 1989 op. De vergeten parel werd een aantal jaar geleden opnieuw uitgebracht, ditmaal op CD.

Leave Alone the Empty Spaces is de hartgrondigste onderneming tot nu toe voor de singer-songwriter. In november 2017 was er al een kleinschalige pre-release samen met een single ”Who Is Anybody?”. Voor het grote publiek is het wachten tot begin februari, maar sinds een paar dagen valt de single ”From The Shore” te beluisteren. Bramwells prikkelt als weleer, in een continuum van gitaar en geluiden ontleend aan een haven.

”For your own salvation swim from the sand and the shore / Make a bold declaration you’ve come for what’s left and what’s more.”. Een nieuwe I Am Kloot staat naar verluidt nog niet gepland, maar Bramwell zal ons met deze prettig klinkende akoestische folk even zoethouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 3 =