Spencer The Rover :: Late March

De aarde warmt op, het klimaat slaat op hol, er zijn geen seizoenen meer… Resultaat: bands brengen plots bij het begin van de herfst singles uit die de luisteraar fluks lentekriebels bezorgen. Recent voorbeeld: “Late March”, uit het fonkelnieuwe The Late Album van Spencer The Rover.

Wat we over die plaat vinden, leest u binnenkort op enola. Wel willen we alvast meegeven dat opper-Spencer Koen Renders, net als op alle vorige platen, ook nu weer fikse sprongen voorwaarts heeft gemaakt als songschrijver en arrangeur. Zijn melodische pop klinkt de ene keer melancholisch en dan weer opgewekt, maar is altijd van een tijdloze schoonheid.

Wie het hupse “Late March” nog niet kent vanop de radio, kan die achterstand nu inhalen met de zéér fijne, bijhorende video:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − zeven =