Beck :: Up All Night

In de vernieuwde nieuwsrubriek brengt enola u al wat nieuw is onder de zon. Ijsbreker van dienst: Beck

Beck is back! Nog een dikke maand wachten en dan ligt eindelijk Colors in de winkels, zijn dertiende langspeler. Als we mogen afgaan op dat nieuwe materiaal, dan durven we nu al te concluderen dat het contrast met de ingetogen voorganger The Morning Phase nauwelijks groter kan zijn. De nieuwe songs mikken deze keer immers niet zozeer op het hoofd of op het hart, maar hebben het vooral gemunt op uw benen.

We hadden deze rubriek kunnen aftrappen met “Dear Life”, de hoogst aanstekelijke single die Beck vorige maand lanceerde en die intussen niet meer weg te branden is van de radio. Toch kiezen we voor de Timberlake-voor-gevorderden-discopop van “Up All Night”, omdat we echt wel “joepie!” worden van dit nummer en omdat het de ambitie onderstreept van de nieuwe Beck: (tot aan zijn volgende plaat althans) de titel dragen van nieuwe King Of Pop. Eat your heart out, Justin & Justin!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 5 =