Beck, Anderson .Paak, Sum 41 en meer voor Rock Werchter

Kregen we eergisteren nog The Strokes op een gouden serveerblaadje gepresenteerd, dan dikt de organisatie van Rock Werchter vandaag zijn affiche nóg verder aan. Twaalf keer nieuw!  Ondermeer Beck, Lewis Capaldi, Anderson .Paak and the Free Nationals, Keane, Volbeat en Sum 41 komen erbij.

De lijst nieuwelingen oogt sterk, zeer gevarieerd ook. Beck, The Lumineers, Rag’n’Bone Man en Black Pumas worden aan de line-up van donderdag 2 juli toegevoegd. Eerder deze week werden The Strokes bevestigd voor vrijdag 3 juli. Daar komt nu ook Lewis Capaldi bij. Nieuw voor zaterdag zijn Anderson .Paak and the Free Nationals, Dermot Kennedy en Keane. De zondag line-up wordt aangevuld met Volbeat, Sum 41, Meute en The Pretty Reckless. Daarmee ziet het programma er voorlopig als volgt uit:

Donderdag 2 juli
Pearl Jam, Pixies, Beck, The Lumineers, Rag’n’Bone Man, Wilco, Black Pumas

Vrijdag 3 juli
The Strokes, Lewis Capaldi

Zaterdag 4 juli
Kendrick Lamar, Twenty One Pilots, Faith No More, Anderson .Paak and the Free Nationals, Dermot Kennedy, Keane, The Streets

Zondag 5 juli
System Of A Down, Volbeat, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Yungblud, Sum 41, Meute, The Pretty Reckless

De affiche wordt binnenkort verder aangevuld.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli in het Festivalpark in Werchter. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 5 =