Bryan Ferry, Goose, Bazart en meer voor Rock Zottegem

De 24ste editie van Rock Zottegem wordt er eentje om duimen en vingers van af te likken. Naast Anouk en Golden Earring zakken ook Vlaanderens finest Bazart, levende legende Bryan Ferry, de Belgische elecktropopband Goose en de Belgische singer-songwriter Milow af naar Zottegem.

Op vrijdag 7 juli krijgt Anouk het gezelschap van de levende pop- en rocklegende Bryan Ferry. De vroegere frontman van Roxy Music is solo een echt fenomeen. Tijdloos en leeftijdloos. Met een smetteloos pak en omringd door de mooiste vrouwen pakt Bryan Ferry op vrijdag het Zottegemse festivalpubliek in. Ook de Belgische singer-songwriter Milow vergezelt Anouk en Bryan Ferry op de openingsdag van Rock Zottegem.

Zaterdag 8 juli wordt memorabel. Naast Golden Earring mag Zottegem zich ook opmaken voor de doortocht van straf werk van eigen bodem. Bazart, vandaag uitgegroeid tot het muzikale fenomeen van de lage landen, doet –nadat ze bijna alle MIA’s wegkaapten- op zijn zegetocht langs de grote festivals ook Rock Zottegem aan. Dat wordt kippevel! Ze krijgen het gezelschap van Goose, de ultieme explosieve electro-rocksensatie van eigen bodem. De perfecte combinatie voor een zwoele festivalzomernacht.

Organisator Kurt De Loor kan alvast niet wachten tot de zon doorbreekt en de geur van de eerste festivals opduikt. “Supertalent van eigen bodem moet je koesteren. We zijn dan ook maar wat blij dat we Bazart, Goose en Milow kunnen strikken voor Rock Zottegem 2017. En Bryan Ferry? Die stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Zijn invloed op de hedendaagse popmuziek is enorm. Het wordt magisch.”

Rock Zottegem vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + 18 =