Gregory Porter en Warhaus op Festival Dranouter

Doe Maar werd reeds aangekondigd als headliner op vrijdag 4 augustus. Met Gregory Porter, Warhaus en talrijke andere artiesten dikt Festival Dranouter zijn line-up verder aan.

Festival Dranouter blijft zijn vernieuwde formule verder fine-tunen: een eclectisch muzikaal programma met maximaal luistercomfort, verspreid over (intieme) locaties in het hart van het dorp, een gevarieerd palet aan randanimatie, leuke kinderprogrammatie en een kleurrijk, kwaliteitsvol aanbod van foodstands. Dat muzikaal programma vertaalt zich in het toevoegen van een aantal spannende acts aan het programma, waaronder Gregory Porter en Warhaus. Ook Leyla McCalla, Federspiel, Trio Dhoore, Luca Bassanese & La Piccola Orchestra Popolare en Lenny & De Wespen geven present.

Festival Dranouter vindt plaats van 4 t/m 6 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =