Warhaus en Steve Gunn bevestigd voor Little Waves

Het Genkse indoor festival Little Waves kondigt met Steve Gunn en Warhaus twee knappe koppen aan. Deze laatste sluit het festival tevens af.

De kater die we hadden na de aankondiging van de tijdelijke on hold van Balthazar maakte snel plaats voor muzikale euforie. We zijn immers weer een aantal fantastische bands rijker, waaronder Warhaus. Lang duurde het niet voordat Maarten Devoldere met zijn soloproject impressioneerde. Een brok charisma, meeslepende muziek, melancholie en een straf eerste album , Warhaus stáát er. In de zomer waarschijnlijk op de grote festivals, maar in april op Little Waves.

Steve Gunn, de uit Brooklyn afkomstige singer-songwriter, speelde eerder in Kurt Vile’s band The Violaters. Hij komt solo naar Genk. Na zijn geslaagd optreden op Best Kept Secret festival in Nederland kunnen we niet anders dan uitkijken naar de komst van Gunn.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 8 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk) met ook Admiral Freebee op de affiche. Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × drie =