26 Nieuwe namen voor Eurosonic

Eurosonic-Noorderslag voegt liefst 26 nieuwe namen toe aan zijn programma. Onder meer TaxiWars, Anne-Marie en Siv Jakobsen zakken in januari af naar Groningen.

Alle nieuwe namen op een rijtje: ADNA (se), Anne-Marie (gb), Bonzai (ie), Communions (dk), Dan Owen (gb), Declan McKenna (gb), Henrik the Artist (no), Joep Beving (nl), KIOL (it), LÉON (se), Man Duo (fi), Mani Orrason (is), Mario Batkovic (ch), Martin Kohlstedt (de), Jeangu Macrooy (nl), Møme (fr), Salut C’est Cool (fr), Sam Alone and the Gravediggers (pt), shame (gb), Silvana Imam (se), Siv Jakobsen (no), Soffía Björg (is), TaxiWars (be), Témé Tan (be), TEMENIK Electric (fr) en Wyvern Lingo (ie).

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Tijdens Eurosonic (11, 12, 13 januari) treden veelbelovende Europese acts op in een intieme setting in de binnenstad van Groningen. Noorderslag (14 januari) is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats in De Oosterpoort.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2017 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − twee =