Affiche MEEWIND 2.0 volledig rond

Tijdens MEEWIND 2.0, op zondag 27 november, kaapt muziekclub N9 een dag lang CC De Herbakker. De organisatoren nodigen muzikale genieën uit naar de verschillende podia voor concerten en showcases. Karen Willems, Adegemse wonderdrumster en in 2016 Artist in Residence bij N9, bokste een deel van het programma in elkaar. En dat programma is nu volledig rond.

Nieuwe toevoegingen zijn The Germans en Father Murphy. Kreng en Benjamin Glorieux gaan de confrontatie aan met Karen Willems. Engerling Ensemble en Hellvete doen speciale Dreamachine sessions in het kleinste hok van CC De Herbakker.

Tussen de optredens door zal Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds, Ansatz der Maschine) verschillende aanwezige artiesten live interpelleren over hun invloeden en aanpak. Hij nodigt daarnaast ook Chantal Acda en Mike en Nele van het Gentse label Consouling uit voor een gesprek.

Eerder bevestigden Bert Dockx en Raveyards al hun komst. Verder is er ook de première van Karen Willems’ project ‘Biond the drum: a total sensory experience’. Daarvoor krijgt ze hulp van geluidstovenaar Thomas Betsens. Terwijl Karen live drumt zal Thomas haar bewegingen en gedachten via biofeedback en allerhande sensoren en modules omzetten in muziek.

Info en tickets: www.mwnd.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + zeventien =