NOFX, Julia Holter, Miike Snow en meer naar Pukkelpop

Pukkelpop wakkert het vuur vandaag wat aan met flink twee handenvol nieuwe namen waaronder NOFX, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Julia Holter en Twin Atlantic.

Wax die hanekammen, want punklegendes NOFX en ook Marky Ramone’s Blitzkrieg komen Pukkelpop op stelten zetten. Verder kan je stevig dansen op de zomerhit van Anne-Marie maar je spaart best nog wat energie voor de stomende sets van Miike Snow, Gnash en The Avener.

Voor de fijnproevers serveert Pukkelpop ook nog Julia Holter, Bibi Bourelly, Let’s Eat Grandma, Twin Atlantic en Weval.

Het optreden van Warhaus, de nieuwe groep van Maarten Devoldere van Balthazar, verschuift van vrijdag naar donderdag.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt met o.a. Soulwax, Grandaddy, The Temper Trap, Good Charlotte, Catfish And The Bottlemen, Rihanna, Chvrches, Die Antwoord, The Kills, Warpaint, Wolfmother, The Chemical BrothersNoel Gallagher’s High Flying Birds, LCD Soundsystem en vele anderen. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vijf =