Suikerrock vervolledigt programma met Noémie Wolfs en Billie

De Suikerrock line-up voor zaterdag 30 juli en bij uitbreiding die van het hoofdpodium van Suikerrock, is helemaal rond. Daarvoor zorgen Noémie Wolfs en Billie, die vandaag aan het programma werden toegevoegd.

Op 22 april werd dit landje meteen twee fijne albums rijker: Billie en Noémie Wolfs brachten die dag hun debuut uit. Laat die twee nu ook nog toegevoegd zijn aan de Suikerrock line-up voor zaterdag 30 juli. Meteen heel wat girl power die zaterdag want ook de eerder aangekondigde Alice On The Roof speelt die dag ten dans.

De 30ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli in het centrum van Tienen met o.a. Deep Purple, The Corrs, dEUS, Balthazar, The Sore Losers, Tourist LeMC, Alice On The Roof, Emma Bale, Marco Borsato en Stan Van Samang. Info en tickets: www.suikerrock.be.

http://www.suikerrock.be

recent

Masters of the Air

Toen begin deze eeuw Band of Brothers verscheen, sloeg...

Fontaines D.C. :: Starbuster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

Animalia

Het MOOOV-filmfestival biedt een staalkaart van het beste uit...

verwant

Noémie Wolfs

13 december 2023De Roma, Borgerhout

Zimmerman :: Wish You Were Here

Op 23 januari 2019 overleed Wannes Casier, de broer...

Noémie Wolfs

5 september 2020OLT Rivierenhof, Deurne

Noémie Wolfs Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat Hunt You. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met een ietwat kwetsbaar randje. Een plaat die haar bracht op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten en Crammerock. Later, in 2019, kondigde ze haar tweede soloplaat aan. Noémie Wolfs brengt hiermee een nieuwe sound die zijn signatuur haalt uit een experiment met invloeden uit allerlei genres. Lonely Boy’s Paradise werd warm onthaald bij het grote publiek met successingles als On The Run en Wake Me Up die ze samen met haar andere songs voorstelde in een uitverkochte AB Club. Een show die werd bestempeld als ‘zwoelste comeback van het jaar’ en zowel de plaat als de show konden tellen op een hoog aantal sterren in diverse reviews. Noémie Wolfs treedt samen op met haar vriend en partner in crime Simon Casier van Balthazar. (Bron: © OLT/TakeCare)

Noémie Wolfs :: ”Ik werk nooit meer alleen”

Album nummer twee voor Noémie Wolfs, en dus mogen...

Noémie Wolfs

30 juli 2016Suikerrock, Tienen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in