Suikerrock vervolledigt programma met Noémie Wolfs en Billie

De Suikerrock line-up voor zaterdag 30 juli en bij uitbreiding die van het hoofdpodium van Suikerrock, is helemaal rond. Daarvoor zorgen Noémie Wolfs en Billie, die vandaag aan het programma werden toegevoegd.

Op 22 april werd dit landje meteen twee fijne albums rijker: Billie en Noémie Wolfs brachten die dag hun debuut uit. Laat die twee nu ook nog toegevoegd zijn aan de Suikerrock line-up voor zaterdag 30 juli. Meteen heel wat girl power die zaterdag want ook de eerder aangekondigde Alice On The Roof speelt die dag ten dans.

De 30ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli in het centrum van Tienen met o.a. Deep Purple, The Corrs, dEUS, Balthazar, The Sore Losers, Tourist LeMC, Alice On The Roof, Emma Bale, Marco Borsato en Stan Van Samang. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 10 =