K’s Choice, Milo Meskens en meer voor Genk On Stage

Het gratis stadsfestival Genk On Stage ontvangt deze zomer het geslacht Bettens, dat met K’s Choice op zondagavon aantreedt. Verder ook van de partij: Wankelmut, Baloji, Milo Meskens en talrijke andere acts.

Zondagavond 26 juni wordt een women only­­-avond op de Main Stage van Genk On Stage. Na Emma Bale en Anastacia kondigt het festival hier K’s Choice aan. De Belgische rockband rond broer en zus Bettens maakte in 2015 een geslaagde comeback met het album ‘The Phantom Cowboy’. De nieuwe, stevige singles ‘Private Revolution’ en ‘Bag Full Of Concrete’ wisselt de band op Genk On Stage af met tophits als ‘Not An Addict’ en ‘Almost Happy’.

Vrijdag is traditiegetrouw dj-avond op Factor J. De Duitse dj Wankelmut sluit hier de avond af. Rapper met Congolese roots Baloji treedt zondagavond 26 juni aan op Factor J.

De line-up van het festival is bijna rond. Coverband Kings Of Pop, ontstaan uit de restanten van The Magical Flying Thunderbirds, sluit de Fruit Stage af op zaterdag. Op datzelfde podium vullen De Brassers op vrijdag het programma aan. De opstandige coldwaveband uit de vroege jaren 80 warmt het publiek op voor Arbeid Adelt! Ook op de Fruit Stage op zondag: singer-songwriter Tom Dice/

Factor J programmeert het Herentalse Sleepers’ Reign op zaterdag. Zij brengen onvervalste popmuziek met elektronische inslag. Winnaar van De Nieuwe Lichting 2015 Milo Meskens staat diezelfde dag op het Factor J-podium. Zijn hitsingle ‘Here With Me’ wordt nog steeds grijsgedraaid op de radio. Verder wordt de line-up op Factor J aangevuld met jong talent Jill Shaw en hiphoppers Rewind Productions, die bij de laatste Humo’s Rock Rally verrasten met een tweede plaats.

Genk On Stage geeft ook deze editie een podium aan lokaal talent. Honeymoon Cowboys is de geslaagde opvolger van de legendarische cultband Siglo XX, die in de jaren 80 furore maakte met new wave en post punk. Genkse helden van het Vlaamse levenslied Cliff Willy & Zijn Poduimboys maken op Genk On Stage hun comeback voor het grote publiek. De band mixt vierstemmige Vlaamse schlagers met eigen Nederlandstalige bewerkingen van rockhits van Status Quo en Billy Ray Cyrus. Koyle brengt zondagnamiddag op de Main Stage eigen interpretaties van rock classics tijdens een rockmatineeconcert. Op het kleine podium in de Stationsstraat opent InTrees vrijdag

Verder werden ook Zita (The Voice Kids), Rooftop Renegades, Kasablanka, Wicona, Brassbox, Dirty Hips, Monroe, Tortuga Boulevard, Bacon Fat, Steam, 2-3-Go, The Swish, Dr. Zebra, Hedonist, Davide Cavaliere Trio en Steele Justice aan het programma toegevoegd.

Genk on stage vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 juni met o.a. The Levellers, Faces On TV, Typhoon, Shantel, De La Soul, KRS-One, Zornik en Emma Bale. Alle info: www.genkonstage.be.

http://www.genkonstage.be

recent

Roncha & Chillow :: Juste D’Echte

En u? Wie wil u rond uw bed zien...

Maxim Osipov :: Kilometer 101

Dat zelfs op al onschadelijk gemaakte dissidentie nog steeds...

Porcelain id :: Bibi:1

Ook wij moeten er soms aan herinnerd worden dat...

Ronker :: Slow Murder

Daar zijn ze dan terug. Na de openingspunch van...

Talking Heads: Stop Making Sense

De techniek staat niet stil, nostalgie verkoopt. Het digitaal...

verwant

K’s Choice

Lokerse Feesten

K’s Choice

7 september 2019Crammerock, Stekene

Crammerock verrast met o.a. Skunk Anansie

Crammerock weet van geen ophouden en verrast ook vandaag...

K’s Choice

26 juni 2016Genk On Stage, Genk

K’s Choice :: ”Dankzij The Phantom Cowboy kunnen we weer dromen”

Vijf jaar na hun comebackplaat Echo Mountain lijkt het...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in