40 nieuwe namen bij Pukkelpop

Pukkelpop heeft vandaag zijn tweede ronde namen aangekondigd. Onder hen Jack Garrat, Grandaddy, The Temper Trap, Sophia, Battles, Vant en Soulwax!

“We hebben alleen maar liefde en warmte voor Pukkelpop”, aldus een bescheiden David en Stephen Dewaele. Vorig jaar nog als curator en dj aan het werk in de Dance Hall, dit jaar weer volop achter de instrumenten als Soulwax op zaterdag 20 augustus.

De dansvloeren op Pukkelpop daveren deze zomer op sets van Tchami, DJ Fresh, Eric Prydz, Joris Voorn, Kaytranada, MK, Scuba en Basenji.

The Subs spelen een exclusieve zomershow in Hasselt en ook KiNK, AlunaGeorge, Detroit Swindle, The Internet, SG Lewis, Hoodie Allen en Hermitude spelen live ten dans.

Rijzende ster Jack Garratt komt en ook Dotan, Tom Odell, Grandaddy, Bazart, Matt Corby, The Temper Trap, Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes, Sophia, Local Natives, GoGo Penguin, Tiggs Da Author, Ezra Furman, Max Jury en Cage The Elephant hebben Kiewit ondertussen ingesteld in hun GPS.

Wie zijn gitaren rammelend dan wel retestrak wil, ligt alvast wakker van Battles, Neurosis, Thrice, Brian Fallon & The Crowes, Thee Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard, All Them Witches en Vant.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt met o.a. Rihanna, Chvrches, Die Antwoord, The Kills, Warpaint, Wolfmother, The Chemical BrothersNoel Gallagher’s High Flying Birds, LCD Soundsystem en vele anderen. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 4 =