Sean Paul, Plan B en meer voor Afro-Latino

Afro-Latino in Bree dropt zijn eerste namen. Het festival pakt meteen uit met enkele exclusieve namen zoals Sean Paul en Plan B.

Afro-Latino haalt de grootste dancehall megaster exclusief naar België. Sean Paul is nog steeds de best verkopende artiest uit Jamaica allertijden. Iedereen herkent zijn typisch stem meteen en hij heeft een bombardement aan hits op de mensheid losgelaten. Naast hem komt ook het duo van Plan B, dat zowel de ruwe sound van de pioniers zoals Tego Calderon en Daddy Yankee, en de meer gesofisticeerde producties van de nieuwe generatie reggaetoneros combineert, uit Puerto Rico overgevlogen.

Verder geven ook nog Skip & Die (Zuid-Afrika / Nederland), het Malinese Vieux Farka Toure en het Braziliaanse Drigao present als buitenlandse artiesten. Van eigen bodem spelen TLP, Cromanty en Silverbullet ten dans.

Het Afro-Latino Festival vindt plaats op 8, 9 en 10 juli 2016 op festivalterrein Berkenbroek in Bree. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × een =