Gratis Grensrock biedt puike mix opkomend en gevestigd talent

Het gratis festival Grensrock in Menen heeft zijn nagenoeg complete affiche bekend gemaakt en presenteert ook dit jaar weer een perfect mix van opkomend talent en gevestigde waarden. Get Your Gun, Soldier’s Heart, Flying Horseman, The Black Heart Rebellion en Vuurwerk zijn slechts enkele van de bevestigde acts.

Grensrock vindt plaats op 24 en 25 juni in het Brouwerspark in Menen. Op vrijdag 24 juni krijgt het Simple Pigeons, Get Your Gun (DK), Go March, Soldier’s Heart en Flying Horseman over de vloer. Deze line-up wordt nog aangevuld met één bijkomende naam.

It It Anita, Supergenius, Stadt, Woodie Smalls, Terakraft, The Black Heart Rebellion en Vuurwerk maken hun opwachting op zaterdag 25 juni.

Alle info: www.grensrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + veertien =