AFF cureert podium op Little Waves

Op zaterdag 9 april cureert AFF (Absolutely Free Festival) opnieuw een AFF16 podium tijdens het Little Waves festival in C-Mine Cultuurcentrum in Genk en programmeert enkele spannende acts.

Met Villagers (UK), Damien Jurado (US), William Fitzsimmons (US) en Marble Sounds haalt Little Waves (inter)nationale toppers uit de indiepop, singer-songwriter en americana naar Genk. Maar aan die rijkgevulde affiche voegt AFF met Glints en Le Colisée nu nog te ontdekken talent toe!

Glints, het geesteskind van Antwerpenaar Jan Lemmens, nam enkele maanden geleden al snel een hoge vlucht. Zijn eerste EP werd geproduceerd en uitgebracht door Vuurwerk & Run Tell Secrecy en is een briljante mix van R&B, hiphop en alt. pop. Denk Alt-J en voel The Streets.

Le Colisée is het nom de plume van Brusselaar David Nzeyimana. Met sprekend gemak mixt hij dansbare Afrikaanse ritmes met melancholische Franse chanson.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 9 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk) met verder nog namen zoals Stef Kamil Carlens, Milo Meskens en Astronaute. Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig − 16 =