Astronaute, Fence en meer voor Absolutely Free Festival

Op 5 & 6 augustus kan je opnieuw naar Absolutely Free Festival op de vertrouwde site aan C-mine. Tijdens AFF16 ligt op vrijdag de focus op spannende techno, house en electronica, op zaterdag is het de beurt aan indie-(gitaren)! Vandaag licht AFF een tipje van de sluier met de aankondiging van Fence, It It Anita, Cocaine Piss en Astronaute.

Met Fence en Astronaute nodigt AFF Limburgse helden uit. Fence komt op 6 augustus met de funky boreling ‘The Winding’ richting mainstage, terwijl Astronaute u op het Green House-podium komt betoveren met de verstilde songs uit debuutalbum ‘Petrichor’.

It It Anita en Cocaine Piss dan weer vertegenwoordigen de levendige Luikse noise-scene. Die eerste maakte met zijn gruizige gitaren grote sier op o.a. showcasefestival Eurosonic en Pukkelpop. De woeste punkers van Cocaine Piss – nét terug van Steve Albini’s studio (!)- gelden dan weer als dé belofte voor dit nieuwe muziekjaar.

In de volgende weken en maanden kondigen we nog véél meer aan.

Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + twaalf =