Groezrock dropt meer namen

Groezrock komt op anderhalve maand voor aanvang van het festival met nog een reeks nieuwe namen op de proppen. Onder meer Frank Carter & The Rattlesnakes, The Falcon en Bury Your Dead werden aan de line-up toegevoegd.

Maar eerst het slechte nieuws: omwille van logistieke problemen ziet Succes zich genoodzaakt zijn Europese tour, inclusief het geplande optreden op Groezrock te annuleren. Het goede nieuws is dat er tal van andere acts werden toegevoegd aan het programma.

Zo zakken alvast Frank Carter & The Rattlesnakes af naar Meerhout. Ook Dave Hause is van de partij en voor de gelegenheid brengt hij enkele bijzondere vrienden mee. Samen met The Falcon brengt hij 2/3 van Lawrence Arms en 1/3 van Alkaline Trio op het podium voor een exclusieve, Europese show.

Daarnaast tekenen ook PUP, The Dirty Nil en Moose Blood present. Verder spelen Chicago punkrockers Much The Same en poppunkers Knockout Kid exclusieve optredens op Europese bodem.

Bury Your Dead, waarvan leden intussen deel uitmaken van Bring Me The Horizon, Emmure, All That Remains en DevilDriver, zakt naar Meerhout af in zijn originele bezetting en speelt eveneens een exclusieve show.

Tot slot zullen ook The Bennies, Hellions, Clowns, Not On Tour, Teen Agers, Muncie Girls, Double Veterans, Coma Commander, Tangled Horns en Off The Cross van de partij zijn.

Groezrock vindt plaats op 29 en 30 april in Meerhout. Info en tickets: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − een =