Lokerse Feesten strikken Faithless

Jarenlang geprobeerd, eindelijk gelukt: dance legendes Faithless komen de Lokerse Feesten afsluiten op zondag 14 augustus!

De band rond Maxi Jazz en Sister Bliss stopte er in 2011 even mee maar kwam vorig jaar opnieuw samen om het 20-jarig bestaan te vieren. En dat beviel hen (en de vele fans) zó dat ze beslist hebben de jubileumtour te verlengen met nog enkele exclusieve festivalshows. Misschien wordt dit dus wel hun laatste show voor lange tijd op Belgische bodem.

Faithless wordt de gedroomde afsluiter van het festival op zondag 14 augustus, én de dag erna is een feestdag (O.L.V. Hemelvaart) dus dat wordt extra lang feesten op ‘Insomnia’, ‘God Is A DJ’, ‘We Come One’, ‘Salva Mea’, ‘Miss U Less, See U More’ en andere classics.

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2015. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 15 =