Volbeat, Twisted Sister en veel meer voor Graspop

Drie dagen lang wordt de Desselse heide weer hét strijdtoneel van de zware gitaren. Eerder had Graspop al de headliners Black Sabbath en Iron Maiden bevestigd, nu voegt het Volbeat toe als één van de headliners op zaterdag 18 juni, samen met nog 30 andere acts.

Na vijf albums en een bliksemcarrière behoort Volbeat nog steeds tot de absolute top. Hun door Johnny Cash geïnspireerde muziek bracht hen al naar de grootste podia wereldwijd en deze zomer houden de Denen ook halt in Dessel! Volgende klepper van formaat op de affiche is King Diamond. Deze Deense heavy metal band rond de excentrieke gelijknamige frontman pakt in 2016 uit met nieuw materiaal. King Diamond staat geprogrammeerd als headliner naast Black Sabbath op vrijdag 17 juni.

Ook present op deze 21ste editie is Twisted Sister! De Amerikaanse metalband, met de flamboyante Dee Snider, neemt na meer dan vier decennia afscheid met een knaller van een tournee: ‘Forty and Fuck It’! Twisted Sister sluit op zondag 29 juni de 21ste editie van Graspop Metal Meeting af op Mainstage2.

Het rijtje bevestigde acts wordt verder aangevuld met nog 28 klinkende namen! Alle bands in alfabetische volgorde:
Abbath, Amon Amarth, Arcturus, August Burns Red, Black Sabbath, Borknagar, Bullet For My Valentine, Bury Tomorrow, Dirkschneider, Dark Funeral, Delain, Fleshgod Apocalypse, Grand Magus, Iron Maiden, King Diamond, La Muerte, Legion of the Damned, Loudness, Monuments, Moonspell, Myrkur, Oomph!, Overkill, Sacred Reich, Satyricon, Slaves, Testament, The Algorithm, The Midnight Ghost Train, Trivium, Twisted sister, Virgin Steele, Volbeat.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2016. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − negentien =