Eurosonic geeft meer acts prijs

Zaterdag 31 oktober 2015 om 13.00 uur start de festivalkaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2016. Vanaf dat moment kunnen diverse tickets voor de festivals Eurosonic, springplank voor Europese acts, en Noorderslag, graadmeter voor Nederlandse muziek, worden gekocht. Eurosonic Noorderslag is al 30 jaar het showcasefestival waar je de bands kunt ontdekken, die de zomer erna op de line-up van grote internationale festivals prijken.

Vandaag bevestigt de festivalorganisatie met Douwe Bob, Fresku, HEAVN, Indian Askin en Causes de eerste namen voor Noorderslag. Fakear (FR), Antilopen Gang (DE), Frances (UK), Mura Masa (UK), Muck (IS), Liima (FI), BeGun (ES), Koala Voice (SI) en Okay Kaya (NO) vervoegen dan weer de line-up van Eurosonic.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 13 t/m 16 januari 2016 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 5 =