Wie wil jij op Dour Festival 2016 zien?

Modest Mouse? The Soft Moon? Giorgio Moroder? Chrvches? Of misschien toch Sleaford Mods? Wie wil jij graag op de affiche van Dour Festival 2016 zien? De festivalorganisatie laat jullie een maand lang aan het woord en kijkt rijkhalzend uit naar jullie voorstellen.

Zelfs al zal de organisatie niet alle wensen kunnen inwilligen, bij Dour Festival zijn ze uiterst nieuwsgierig naar welke acts jij er volgend jaar aan het werk wil zien. Voor Dour Festival zijn dergelijke lijstjes immers ook een bron van inspiratie bij het programmeren. Als je weet hoeveel groepen er op de affiche staan, hoe sterk en hoe verscheiden ze zijn, begrijp je dat dat een bijzonder complexe opdracht is. Je suggesties kan je insturen via deze link. OPGELET : beperk je tot een groepsnaam per vakje. Commentaar of een link zijn niet nodig. Zorg ervoor dat je de namen correct schrijft. Dat helpt ons om de groepen makkelijker terug te vinden. Je mag maar 1 formulier per persoon versturen.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli. Info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × een =