Eerste acts Leffingeleuren bekend

Voor de 39e editie van Leffingeleuren keert de organisatie terug naar de roots van het festival. Het ontmoeten van mensen, het genieten van de muziek en de omgeving, het ontdekken van jong talent, dat worden de centrale thema’s. De muziek blijft de essentie uitmaken en zal een mooie staalkaart bieden van de eerlijke, opwindende muziek waar Muziekclub De Zwerver een patent op heeft. Vandaag geeft de organisatie zijn eerste namen prijs.

12 namen heeft Leffingeleuren we om mee te beginnen. In totaal zullen er een 40-tal bands geboekt worden, aangevuld met artiesten op het Buskerstage, het DJ-busje, straattheater acts, … Raketkanon, Starflam, Dez Mona, Hookworms, Torres, Eaves, Moondog by Roland & Friends, The Skints, The Deslondes, Dirk, JC Satan en Girlpool geven de affiche alvast kleur. Meer namen volgen binnenkort, net als een voorsmaakje over wat er allemaal naast de podia zal te beleven zijn alsook de camping -en ticketinfo.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats van 18 t/m 20 september in Leffinge. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × twee =