Affiche Gent Jazz compleet met Melanie De Biasio en Bony King

Gent Jazz Festival voegt met o.a. Van Morrison, Neneh Cherry, en Laura Mvula een nieuwe reeks namen toe aan zijn affiche en lijkt steeds meer klaar voor deze zomer.

Woensdag 15 juli draait bij Gent Jazz helemaal om vrouwen. Het Franse chanson van Zaz zal geflankeerd worden door de Belgische Melanie De Biasio. De piepjonge belofte Alice On The Roof opent de dag voor urban- en soulzangeres Andreya Triana.

17 juli, de avond met Van Morrison en Ginger Baker, krijgt met Bony King een Gentse opener. De singer-songwriter stelt in deze thuismatch zijn vierde plaat voor. Ook het coachingproject (i.s.m. de HoGent School of Arts) krijgt tenslotte vorm: topsaxofonist Mark Turner zal een groep studenten intens begeleiden en op 11 juli het resultaat mee voorstellen onder de noemer Flikflak feat. Mark Turner.

Gent Jazz Festival brengt ook muziek naar het stadscentrum met lunchconcerten in Lof, het restaurant van Sandton Grand Hotel Reylof Gent. In dit unieke decor zijn Woodworks, Wasserbauer en de duo’s Bart Maris & Lode Vercampt, Hans Van Oost & Bart Defoort, Mattias De Craene & Philipp Weies, Nils Vermeulen & Artan Buleshkaj en Bruno De Groote & Ben Faes te zien. Bij mooi weer worden lunch en muziek geserveerd in open lucht.

Gent Jazz is er van 10 t/m 19 juli met o.a. Van Morrison, Neneh Cherry, Laura Mvula en Isolde et les Bens. Alle info: www.gentjazz.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − twee =