Lokerse Feesten pakken uit met Tori Amos en meer

Het programma van de Lokerse Feesten is zo goed als compleet. Met Tori Amos, Tout Va Bien, Tourist LeMC, The Van Jets vult de festivalorganisatie zijn affiche verder aan.

De Lokerse Feesten presenteren met trots een pak nieuwe namen, waaronder een exclusief festivalconcert van Grote Dame Tori Amos (06.08) en heel wat Straffe Belgen. Zo vervoegen The Van Jets en Tourist LeMC de feestelijke line-up van zaterdag 8 augustus. Tourist verhuist dus van de Red Bull Elektropedia zaal op 31 juli naar de Main Stage op 8 augustus, waardoor veel meer mensen de kans zullen krijgen om dé Belgische doorbraakartiest van 2015 aan het werk te zien.

Het Zesde Metaal, Tout Va Bien en Safi & Spreej mogen dan weer de festiviteiten openen op respectievelijk 3, 6 en 7 augustus.

In de indoorzaal komt er opnieuw een Peep Night op vrijdag 7 augustus (met o.m. Karotte en De Sluwe Vos, die dus switcht van 3 naar 7 augustus), en nieuwe 2 co-host avonden: Tom Tom Club op zaterdag 8 augustus (met o.m. Billie en Kenji Minogue) én Brakfest, een punk/hardcore mini-festival met o.m. Nasty en Wisdom In Chains.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van o.a. dEUS, Belle and Sebastian, Kaiser Chiefs, Goose, Channel Zero, Janez Detd, Tom Jones, Status Quo, Rae Morris, Robert Plant & The Sensational Space Shifters, The Jesus And Mary Chain, Mark Lanegan Band, Rob Zombie en Soulfly. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − vier =