Cactus Festival pakt uit

Van 9 t/m 11 juli vindt de 29e editie van het Cactus Festival in Brugge plaats. Elvis Costello, Macy Gray en Tori Amos zijn de eerste namen die afzakken naar het Minnewaterpark.

Elvis Costello maakt zaterdag 10 juli zijn opwachting. Samen met zijn semi-akoestische begeleidingsband The Sugarcanes brengt hij een exclusief concert met materiaal van zijn nieuwe album Secret, Profane & Sugarcane afgewisseld met onmiskenbare klassiekers als I Want You, Alison en Everyday I Write The Book.

Diva van de alternatieve r&b, Macy Gray, staat een dag later op het podium. Ook zij koppelt haar nieuwe werk van The Sellout aan oude hits. Ze krijgt het gezelschap van een elfkoppige liveband.

Tori Amos, tot slot, is de laatste naam in dit lijstje. In 2009 kwam ze met maar liefst twee volledig nieuwe albums aanzetten. Voldoende materiaal dus om gewapend met een piano het publiek helemaal te doen smelten voor haar frêle liedjes. Fans zakken zondag 11 juli af naar Brugge.

De voorbije weken bevestigde ook het Noorse The Low Frequency In Stereo. Een exacte speeldatum is evenwel nog niet bekend. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van Cactus Festival 2010.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − zes =