Rock Olmen strikt Team Me, Cheatahs en meer

Rock Olmen viert zijn 25ste verjaardag. Op 24 juli 2015 pakt het festival uit met interessante acts uit binnen- en buitenland. Zo presenteert Rock Olmen de komst van onder meer Cheatahs (UK), Team Me (NO), Blaue Blume (DK) en Team William.

Eigenzinnig, niet te commercieel en met een beperkt budget net die bands eruit pikken die een mooie toekomst wacht… daar staat de organisatie en Rock Olmen voor! De voorbije 24 jaren slaagde het festival al in zijn opzet en met deze jubileumeditie komt daar een mooi vervolg op.

Van eigen bodem presenteert Rock Olmen radiovriendelijke acts zoals Wallace Vanborn, AKS, Team William en Monster Youth. Down To Adelaide won de facebookwedstrijd en mag het festival openen. Mr Fuzz sluit het festival feestelijk af. Ook internationaal plukt Rock Olmen lekkere vruchten met Cheatahs (UK), Blaue Blume (DK) en de fijne, Noorse indiepopband Team Me.

Info en tickets: www.rockolmen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + vier =