Little Waves klaar voor Wovenhand, Luke Sital-Singh en meer

Op 11 april 2015 vindt bij C-mine cultuurcentrum de derde editie van Little Waves plaats, een avontuurlijke avond die in het teken staat van indie-pop en singer-songwriters.

Als headliner op de affiche prijkt de legendarische Amerikaan Wovenhand. Ook Luke Sital-Singh (zie BBC Sound of 2014) en Ewert & The Two Dragons (zie European Border Breakers Award) zakken af naar C-mine. Belgisch talent komt dan weer in de gedaante van Bony King, hitparademan Tout Va Bien, Zeal Records-juweel Illuminine en stadsgenoten Winterslag.

En verder? Ook de buren van Absolutely Free Festival ‘hosten’ een podium met te ontdekken talent! De fantastische Nederlander Kim Janssen, het Gentse St. Grandson en vier lokale singer-songwriters die naar aanleiding van het Little Waves in de leer gingen bij AFF-vrienden Gianni Marzo (Isbells), Piet De Pessemier (Mad About Mountains) en Chantal Acda (Sleepingdog). Die lokale singer-songwriters zijn Winter Trees, Thenightliners, Ellen Steegen en Marijke Pollaris.

Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × vijf =