Eerste namen Repmond Rock duiken op

Met The Scabs, Meuris en Rakka dropt Repmond Rock zijn eerste namen voor de 22ste editie van het festival in Rupelmonde.

Op vrijdag 19 juni trakteert Repmond Rock jullie opnieuw op een (gratis) Zomerbar, maar dit jaar met extra muzikale toeters en bellen. Op zaterdag 20 juni herhalen ze de succesformule van vorig jaar: Vanaf 15u00 sfeer, gezellige inkleding op het mooie Mercatoreiland, lekkere drankjes en snacks, maar vooral de gekende muzikale megamix van live pop, rock, dance en hiphop. De headliners verklappen de festivalorganisatie nu al.

Net voor ze op TW Classic staan, komen The Scabs hun nieuwe show met inbegrip van alle hits voorstellen. Hun nieuwe plaat ‘Ways of a wild heart’ stond in geen tijd op 1 in de Ultratop. En de stomende concerten in de AB in Brussel en Ethias Arena in Hasselt voorspellen veel goeds.

Stijn Meuris wordt 50 en dat viert hij een heel jaar lang met een ‘best of’ set van 25 jaar hits van zijn bands Noordkaap, Monza en Meuris. Van “Arme Joe”, “Satelliet Suzy”, “Ik hou van U”, tot “Van God Los” en nieuwe single “Kommer en Kwel”.

Rakka dropte vorig jaar op de Maes DJ Stage een splinterbom. De naweeën ervan hebben hem tot op het hoofdpodium geslingerd. Die extra ruimte zal hij ten volle benutten met zijn ‘Rakka Circus’, een XL-uitvoering met opzwepende danseressen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + 2 =