Weerdse Bierfeesten verwelkomen The Scabs, Praga Khan en Willow

Voor de 32e keer al vinden tijdens het eerste weekend van mei de Weerdse Bierfeesten plaats. Live muziek, een passie voor bier en professionele omkadering in een gezellige sfeer: ziedaar de succesformule die het lange bestaan van het evenement verklaart. Recent werden met o.a. The Scabs, Praga Khan en Willow de eerste namen voorgesteld.

De grootste aandacht gaat opnieuw uit naar de bekende bands die tijdens het feestweekend naar Weerde zullen afzakken. Tijdens de Biernacht op vrijdag 1 mei zorgen onder andere Les Truttes en The Pixels voor de ambiance. Zaterdag 2 mei is naar goede gewoonte de festivaldag van de Weerdse Bierfeesten. Het is dan ook vol verwachting uitkijken naar de verrijzenis van twee legendarische Belgische groepen op de Palm Live Stage: The Scabs en Praga Khan. Daarnaast wordt ook het aanstormende talent niet vergeten. Zo komen de heren van Willow hun nieuw album voorstellen en spelen Raving George, de leading Lady van de Belgische techno, en Lester Williams op de Outdoor DJ Stage. Verder geven ook Soldier’s Heart, MVMNT, Exit 11 en Weit City Soundsystem alvast present.

De Weerdse Bierfeesten bereikten tijdens hun laatste editie meer dan 7.000 bezoekers. Er tijdig bij zijn is dan ook de boodschap. Vrijdag betaal je voor een ticket €7 vanaf 20u. Tickets voor zaterdag 2 mei kosten slechts €12 in voorverkoop. Aan de kassa betaal je €15.

Alle info: www.weerdsebierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + vijf =