Twintig nieuwe namen voor Best Kept Secret

Het Nederlandse festival Best Kept Secret voegt vandaag opnieuw een reeks van 20 namen toe aan zijn programma. Onder meer A$AP Rocky, Ride, Temples, John Coffey, Vessels en Cairo Liberation Front vinden midden juni hun weg naar Hilvarenbeek.

De nieuwe lichting namen ziet er zo uit: A$AP Rocky, Ride, The Pop Group, Temples, John Coffey, Kevin Morby, Vessels (live), Daniel Norgren, Eskmo, Föllakzoid, The Coathangers, patten, Blanck Mass, Sue The Night, Kuente i Tambu, Cairo Liberation Front, Ghost Culture (live), Marmozets en Tora.

Best Kept Secret vindt plaats van 19 t/m 21 juni met o.a. Alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, The Jesus & Mary Chain en vele anderen. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × een =