Ride, Twenty One Pilots en meer voor Pukkelpop

Het aftellen naar Pukkelpop 2015 is nu echt begonnen. Om dat te vieren voegt de festivalorganisatie opnieuw een heleboel namen toe aan de line-up waaronder Tyler The Creator, Twenty One Pilots en Ride.

Gengahr, Natalie Prass, N’to, Shameboy en De Sluwe Vos Live (Kontra Album Show) sluiten aan bij de uitverkochte affiche van donderdag 20 augustus. Op vrijdag 21 augustus verwelkomt Pukkelpop De Jeugd Van Tegenwoordig, Twenty One Pilots, Ganz en Trixie Whitley. Whitley werd eerder al aangekondigd maar ruilt zaterdag in voor vrijdag. Niemand minder dan Odd Future­ frontman Tyler The Creator dropt zijn kersverse cherry bomb op de wei op zaterdag 22 augustus, vergezeld van Tiga Live, Raving George, Benjamin Booker en de legendarische shoegaze-helden van Ride.

Helaas heeft de eerder aangekondigde Mark Ronson onvoorziene media-verplichtingen in de Verenigde Staten en moet hij zijn dj-set in Kiewit afzeggen. Ook Kele zal dit jaar niet te zien zijn op het festival. Beiden zouden vrijdag 21 augustus op Pukkelpop spelen.

Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 1 =