Dour Festival presenteert eerste acts Cannibal Stage

Dour Festival presenteert vandaag een eerste lichting namen voor de Cannibal Stage. Voor het zwaardere werk zorgen dit jaar onder meer Agnostic Front, Anti-Flag, Deez Nuts, Fear Factory, Hatebreed, Terror en The Black Dahlia Murder.

Met La Muerte prijkt er op dit moment slechts 1 Belgische band op de affiche van Dour Festival’s Cannibal Stage. Voor het overige kleurt het programma erg internationaal met de Amerikanen van Anti-Flag, Agnostic Front, Fear Factory, Hatebreed, Terror en The Black Dahlia Murder. Ook de Fransen zijn in trek met Betraying The Martyrs, Gojira en Lofofora. Steken het kanaal over: de Britse bands Orange Goblin en Krokodil. Zweden wordt vertegenwoordigd door Blues Pills en ook de Australiërs van Deez Nuts zijn van de partij.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − negen =