Tom McRae ontwaakte, en zag dat het niet goed was

Tom McRae, al vijftien jaar hofleverancier van de soundtrack bij al uw zwartste gedachten, is terug met een nieuw album onder de armen. Vanaf elf mei kunt u genieten van Did I Sleep And Miss The Border?

Dat nieuwe album komt er een dikke drie jaar na het met gemengde gevoelens onthaalde From The Lowlands. De man is intussen alweer verhuisd (van de Engelse boerenbuiten naar Frankrijk), wat zo ongeveer een vast ritueel begint te worden bij elke plaat. Volgens Mcrae zal het album minder kaal zijn dan zijn voorganger en hij noemt Did I Sleep And Miss The Border dan ook expliciet een groepsplaat van hem en zijn” Standing Band”. Bovendien zal het album, dat uitkomt in de aanloop naar de verkiezingen in Groot-Brittannië, volgens de zanger een meer politieke ondertoon hebben dan zijn vorige platen, want ” We’re going to need something to sing along to when the shit finally comes down”.

Did I Sleep And Miss The Border?zal beschikbaar zijn vanaf 11 mei. Op 16 mei kan u Tom McRae aan het werk zien in de kerk van Sint-Denijs in Zwevegem, en op 10 juli speelt de man op Les Ardentes .

Did I Sleep And Miss The Border?:

  1. The High Life
  2. The Dogs Never Sleep
  3. Christmas Eve, 1943
  4. Expecting The Rain
  5. Let Me Grow Old With You
  6. We Are The Mark
  7. My Desert Bride
  8. Lover, Still You
  9. Hoping Against Hope

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − drie =