Two Gallants “Undone” op vijfde album

Twee jaar lieten ze op zich wachten, maar eindelijk is er een opvolger voor The Bloom and the Blight. Het vijfde album, We Are Undone, van het Amerikaanse duo Two Gallants is eindelijk klaar. Om de rauwe stem van zanger Adam Stephens door uw boksen te laten klinken, is het nog wachten tot 2 februari.

Het album werd in één maand tijd opgenomen in Noord California in samenwerking met Karl Defler, een man die eerder ook al met Tom Waits samenwerkte. Het titelnummer We Are Undone is nu al beschikbaar op iTunes. Op noisey.com, een platform waar heel wat bands nieuwe nummers posten, kan je het nieuwe nummer beluisteren, met de songtekst er meteen bovenop.

In februari start de band met een uitgebreide tournee doorheen Amerika en Europa. Ook België zullen ze doorkruisen, zo kan je op 2 maart de groep aan het werk zien in de Botanique in Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 1 =