STUFF. maakt live-remixes van Afrika Bambaata, Jungle en Little Dragon

Als aanloop naar het debuutalbum van STUFF., de Artist In Residence van AB, lanceert de groep verspreid over de komende weken enkele live-remixes van hiphopgroepen die in november en december het podium van AB betreden.

STUFF. is een jonge band, waarvan de vijf leden hun verleden in jazz meenemen naar een op grooves gerichte hiphop. Denk aan een instrumentale interpretatie van jazz-infused hiphopgrooves in de stijl van Flying Lotus, de Antwerpse Pomrad of Teebs. Als één van de eerste Europese groepen namen ze een Boiler Room-sessie op, waarna ze werden opgepikt door AB. Als Artist in Residence zetten ze zich op 22 september in de AB club voor vier live-opnames van songs van Jungle, Afrika Bambaata en Little Dragon die ze live herwerkten.

AB brengt deze live-remixes nu stuk voor stuk uit in de vorm van muziekclips, waardoor we al iets vertrouwder zullen zijn met de muziek van STUFF. wanneer hun eerste album uitkomt. Die release is gepland voor maart 2015. In afwachting kan je hieronder al kijken naar de live-remix die STUFF. maakte van Afrika Bambaata & The Soul Sonic Force’s “Planet Rock”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + negentien =