Bob Dylan belooft nieuw album in 2015

Dinsdag komt Bob Dylans The Basement Tapes Complete: The Bootleg Series Vol. 11 uit, een compilatie van oude opnames die speciaal voor deze editie hersteld zijn. Naast zes cd’s bevat deze verzamelbox ook een flyer met de aankondiging van een nieuw album in 2015: Shadows In The Night.

Het is ondertussen ruim twee jaar geleden dat Dylan zijn laatste album, Tempest uitbracht. Hij maakte eerder in mei al een einde aan de speculatie dat dit zijn laatste album zou zijn toen hij onverwachts een cover van Frank Sinatra’s “Full Moon And Empty Arms” op zijn website plaatste, maar met de flyer in The Basement Tapes Complete krijgen we nu een bevestiging dat het album op komst is. Het is nog onduidelijk of de andere nummers op Shadows In The Night ook covers zullen zijn of niet, maar één ding is zeker: het album komt eraan in 2015. Een voorbeschouwing van The Basement Tapes Complete: The Bootleg Series Vol. 11 kan je alvast hier op enola lezen en hieronder kan je luisteren naar een voorsmaakje van Shadows In The Night, “Full Moon And Empty Arms”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 20 =